Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین روز از هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی امروز (جمعه) در جاکارتا و پالمبانگ دو شهر کشور اندونزی پیگیری می‌شود و ورزشکاران ایرانی در رشته‌های مختلف به رقابت می‌پردازند که در این گزارش نتایج حاصل از تلاش رشته های مختلف و اتفاقات حاشیه ای به روزرسانی می شود.

به گزارش تابناک ورزشی، کاروان ورزش ایران امروز در 18 رشته به مصاف رقبا خواهد رفت که می تواند تعداد مدال های ایران را به خصوص در دو فینال حساس مردان و زنان کبدی افزایش دهد اما شاید مثل روزهای گذشته در تعداد طلاهای ایران در جدول رده بندی مدال ها، افزایش چشمگیری نبینیم چرا که رشته های امروز اغلب سابقه کسب نشان طلا ندارند و تیم ملی والیبال نیز فعلا مراحل مقدماتی را طی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدول مدال ها چین با 60 طلا فاصله اش با رقبا را هر لحظه نجومی تر می کند و ژاپن هم بالاتر از کره جنوبی رده سوم را دارد. ایران هم به شدت از سوی میزبان برای حفظ جایگاه چهارمی تهدید شده است. اما نکته جالب عملکرد بسیار ضعیف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در بازیهای آسیایی است که فقط یک برنز توسط قطر کسب کرده اند و کشورهای ثروتمند و پرمدعایی مثل عربستان سعودی، امارات، کویت، بحرین، عمان که بیشتر تمایل به خرید ورزشکار آفریقایی دارند، در کنار عراق و یمن جنگ زده هیچ مدالی بدست نیاوردند! دو کشور اردن و لبنان نیز با یک طلا در جدول دیده می شوند.

دو نقره صبحگاهی خانم ها در قایقرانی
در روئینگ تک نفره سبک مردان؛ محسن شادی، نماینده ایران در روئینگ تک نفره سبک با ثبت زمان 7:22:86 به رتبه پنجم دست یافت. در این رقابت‌ها چین به مدال طلا، هنگ‌کنگ نقره و اندونزی به مدال برنز دست یافتند.

در روئینگ تک نفره سبک زنان؛ نازنین ملایی در فینال A با ثبت زمان 8:19.28 ثانیه در رده دوم قرار گرفت و به مدال نقره رسید. نازنین که در پاروی آخر و با اختلاف بسیار کم طلا را از دست داد به شدت گریه می کرد و حتی روی سکو هم نتوانست جلوی اشک هایش را بگیرد. او در مصاحبه ای بعد از مسابقه فینال گفت که هر دو پارویش در خط استارت در آب گیر کرد و رقابت شانه به شانه را به حریف چینی باخت. در این ماده چین صاحب طلا شد و نماینده هنگ کنگ به برنز رسید.

در رشته روئینگ تیمی سبک وزن دو نفره مردان: رضا قهرمانی و امیرحسین محمودپور در فینال A روئینگ دو نفره سبک با ثبت زمان 7:18.80 در رتبه پنجم جای گرفتند. ژاپن به مدال طلا، کره به نقره و نماینده هند هم به مدال برنز دست یافتند.

روئینگ تیمی سبک وزن دو نفره زنان: مریم امیدی‌پارسا و نازنین رحمانی با زمان 7:48.38 بر سکوی دوم آسیا ایستادند و صاحب مدال نقره شدند.

شکست و حذف های تلخ جوجیتسو 
وزن 56- کیلوگرم: مهران ستار در گام نخست به مصاف «سوویاک کاتونگ» از تایلند رفت و در پایان با نتیجه 9 بر صفر شکست را برابر این حریف قدرتمند پذیرا شد. ستار در ادامه با شکست حریفش در دور بعد از راهیابی به شانس مجدد باز ماند و حذف شد.

وزن 69- کیلوگرم: امیرحسین خادمیان به مصاف «اولوت بایگین» از قرقیزستان رفت و در حالی که تا چند ثانیه پایانی از حریف پیش بود در نهایت نتیجه را واگذار کرد. این ورزشکار هم در ادامه با شکست حریفش در دور بعد از راهیابی به شانس مجدد باز ماند و حذف شد.

وزن 49- کیلوگرم: ناهید پیرهادی در مصاف با «دائو لت» از ویتنام به یک پیروزی قاطع دست یافت و صعود کرد. نماینده تیم جوجیتسوی بانوان ایران در دومین دیدار خود مقابل حریف کامبوجی در همان ابتدای بازی ضربه فنی شد و باخت تا کارش را در گروه بازنده‌ها دنبال کند.

برد تیم ملی والیبال به صرف صبحانه
تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود در بازی‌های آسیایی صبح امروز و بعد از صرف صبحانه در جاکارتا به مصاف مغولستان رفت و یه آسانی با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید. ایران ست نخست این بازی را با نتیجه 25 بر 18 به سود خود تمام کرد. ست دوم هم با برتری ملی‌پوشان ایران و با نتیجه 25 بر 19 تمام شد. در ست سوم هم این تیم ایران بود که برتری‌اش را بر مغولستان دیکته کرد و با برد 25 بر 20 به کارش پایان داد. کولاکوویچ سرمربی ایران به زمان برگزاری مسابقه اعتراض داشت.

 تیراندازی با کمان و شکست مقابل ژاپنی ها
در رشته ریکرو تیم ایران متشکل از زهرا نعمتی و صادق اشرفی در رقابتی فشرده با تیم لائوس 5 بر 4 پیروز و حریف ژاپن در مرحله یک هشتم نهایی شدند اما در این مرحله با شکست سنگین 6 بر صفر از راهیابی به مرحله بعد باز ماندند.

تیرانداز تپانچه ایران به فینال رسید
در رشته تپانچه 10 متر زنان ایران، آمینیس جعفری و گلنوش سبقت الهی 2 نماینده کشورمان در این ماده بودند که در پایان شلیک 60 تیر، سبقت‌اللهی موفق شد با کسب عنوان چهارم خودش را به فینال این مسابقات رساند. آمیتیس جعفری در این مسابقه رتبه‌ای بهتر از دوازدهم کسب نکرد.

دو حذف پنچاک سیلات بدون حتی یک امتیاز
وزن 56- کیلوگرم:محمد رحیمی بعد از برد روز گذشته خود برابر نپال امروز برای صعود به نیمه نهایی برابر سلیم‌اف از ازبکستان قرار گرفت و با پذیرش شکست 3 بر صفر از دور رقابت‌ها حذف شد.

وزن 70- کیلوگرم: اکبر کیانیان بعد از یک دور استراحت برای صعود به نیمه نهایی برابر حریف مالزیایی قرار گرفت و با شکست 5 بر صفر از وی از دور رقابت‌ها حذف شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان

هند طی سال های اخیر در رقابت با چین حضور اقتصادی، سیاسی و نظامی اش در منطقه خلیج فارس را افزایش داده و از رهگذر ارتقا روابط با عربستان، امارات و عمان خودش را به بازیگری مهم در منطقه خلیج فارس تبدیل کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در سالهای اخیر هندوستان روابط اقتصادی با کشورهای خلیج فارس را به طور قابل توجهی توسعه داده است، بطوری که کشورهای این منطقه به شریک اول تجاری دهلی نو تبدیل شده اند. در همین زمینه روابط اقتصادی هند با کشور امارات متحده عربی در سال 2023 به 85 میلیارد دلار رسید و این کشور به سومین شریک تجاری هند بعد از آمریکا و چین تبدیل شده و دو کشور قرارداد تجارت آزاد هم در سال گذشته به امضا رسانده اند.

هند همچنین با عربستان هم روابط اقتصادی گسترده ای دارد که علاوه بر صادرات انرژی و پتروشیمی از عربستان و صادرات کالا و اعزام نیروی کار از هند، در زمینه سرمایه گذاری هم رشد قابل توجهی داشته است. نشست سران ریاض و دهلی نو در سال گذشته منجر به انعقاد 20 یادداشت تفاهم شد. در همین راستا، سعودی ها به دنبال سرمایه گذاری 100 میلیارد دلاری در هند هستند که مهمترین پروژه اقتصادی مشترک دو کشور مجموعه پالایشگاهی "السعید" در ساحل غربی هند است.

سومین ایستگاه حضور هندی ها در خلیج فارس عمان است. در حال حاضر مجموع تجارت دو کشور بالغ بر 5 میلیارد می باشد که 3 میلیارد آن صادرات هند و 2 میلیارد دلار هم سهم صادرات عمانی ها است.

در همین زمینه یک مقام آگاه هندی هم به روزنامه العرب خبر داده که هند و عمان قرار است توافق نامه تجاری جدیدی را به امضا برسانند که براساس آن تعرفه ورود کالاهای هندی به عمان و بالعکس طور چشمگیری کاهش خواهد یافت.

نوع نگاه هند به خلیج فارس

هند به خلیج فارس به عنوان گذرگاه اقتصادی و مسیر رسیدن به اروپا می نگرد و از همین رو به دنبال توسعه روابط اقتصادی با کشورهای شورای همکاری است. در این میان باید مدنظر داشت که این روابط صرفا اقتصادی نیست و دهلی نو در زمینه نظامی هم در حال گسترش همکاری ها با کشورهای خلیج فارس است.

همسو با افزایش وابستگی اقتصادی هند به کشورهای عضو  شورای همکاری خلیج فارس،  توسعه مناسبات سیاسی و نظامی میان هند و کشورهای این منطقه نیز قابل توجه بوده است. رزمایش های دریایی و توافقات همکاری و تبادل تجربه نظامی طرفین، بخشی از ابعاد مکتوم و ناگفته این رابطه است.

در این میان چین و پاکستان دو رقیب هند در منطقه خلیج فارس محسوب می شوند و به موازات هم درحال گسترش مراوادات با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس هستند. با توجه به حضور این دو کشور در معادلات خلیج فارس، ابعاد امنیتی هم به حضور هند در خلیج فارس اضافه شده است.

آیا طرح کریدور آمریکایی "هند-غرب آسیا-اروپا" موفق خواهد بود؟مواجهه منطقی ایران با کریدور هندی ـ عربی/ ضرورت احیای امتیازات امنیتی و اقتصادی ذیل معادلات جدید منطقه‌ای

 

این امر نشان می دهد که وابستگی هند به منطقه خلیج فارس، به ویژه بعد از رونمایی از طرح «عرب-مد» به طرز چشمگیری افزایش یافته است.

براساس طرح مزبور کالاهای هندی می بایست از مسیر خلیج فارس (بندر فجیره امارات) به عربستان، اردن و فلسطین اشغالی (بندر حیفا) برود تا از آنجا به اروپا صادر شود. این شرایط باعث شده تا خلیج فارس به رگ حیاتی هندوستان تبدیل شود و دهلی نو همطراز با کشورهای شبه قاره، نسبت به تحولات خلیج فارس حساسیت نشان دهد.

با این حال، این طرح درحالی هند را به سمت مسیر تازه در ارتباط با جنوب خلیج فارس می‌برد که باید بهاین نکته اشاره کرد که یکی از اهداف مسیر جدید علاوه بر فراهم شدن بستر جدید در روابط هند با کشورهای عربی و در نهایت با رژیم صهیونیستی، دور زدن تنگه باب المندب و کانال سوئز و اجتناب از موانعی است که توسط یمن در مسیر دریایی رژیم صهیونیستی و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین ایجاد شده است.

نکته دیگر این که برای اجرایی شدن اهداف این کریدور، کشورهای عضو این پروژه هزینه تخلیه و بارگیری چندباره در امارات، عربستان و بندر حیفا را باید پرداخت نمایند. این امر منجر به افزایش هزینه و زمان حمل و نقل کالاها می شود. از این رو کارشناسان اعتقاد دارند که این پروژه بیش از آنکه دارای صرفه اقتصادی باشد دارای اهداف سیاسی و ژئوپلتیک است تا برخی از کشورهای دارای تعامل با اسرائیل را از مسیر دیگری به رژیم صهیونیستی پیوند دهد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران رقابت‌های جهانی کشتی
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران کشتی
  • پاداش یک‌ و نیم میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور رقابت‌های جهانی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال‌آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به ۹ مدال آور کشتی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش ۱.۵ میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور جهانی
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم